Kenza Sko

Kenza skal opleves!

Det unikke koncept og den særlige stemning opleves bedst ved et besøg i butikken. Gør derfor dig selv den tjeneste at komme ind i butikken når du er i nærheden, eller tag turen hertil og oplev samtidig Aalborg – Nordens Paris og smukke Nordjylland. 

I Aalborgs ældste bygning “Jørgen Olufsens Gård” på Østerågade 23 ligger vores fantastiske butik Kenza.

Omgivet af bygningens synlige bindingsværk og i de flotte fredede lokaler har skobutikken Kenza i 27 år specialiseret sig i håndsyede italienske sko – til både mænd og kvinder i alle aldre. Med tiden er konceptet blevet udvidet, så det nu også omfatter tøj, tasker, strømper og andre accessories. 
Her finder du unikke og anderledes skomærker, som du ikke kan købe andre steder i Danmark. Det hele håndplukket og nøje udvalgt af ejerne selv. 
Med fokus på et godt design, komfort og ikke mindst god kvalitet er der noget for enhver smag og i alle størrelser. 
Butikken er kendt i hele Danmark, hvorfor der jævnligt kommer kunder til fra hele landet. Selv fra udlandet, som fx Sverige og Norge er Kenza kendt som en butik der er værd at besøge når man er i Aalborg. 

Kenza er et godt mix af et design-outlet og en special butik. Du finder derfor både sko, tøj og tasker til nedsatte priser, samt unikke sko, som frister øjet, er komfortable for fødderne og er god kvalitet til prisen. Desuden forhandler Kenza også kollektionsprøver samt mærkevarer til reducerede priser. 

Kenza er en skobutik, der differentierer sig fra andre skobutikker, ved dens særlige stemning, som leder tankerne hen på Italien, Milano og den internationale mode. 
Det er hovedsageligt italienske, spanske, østriske og franske sko og accessories der sælges i butikken og vores webshop.

Konceptet er spændende og anderledes. Servicen og den gode kvalitet er i højsædet. Viden om vores sortiment og alle de gode historier der følger med at købe ind på denne måde, deler Kenza gerne ud af. 

Sortimentet er sammensat af div. mærker, således at Kenza tilbyder sko til damer i str. 34 – 41 og til herrer i str. 39 – 46.

Vi vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle service. 

Kom ind i butikken og få en hyggelig snak med vores søde og hjælpsomme personale, eller ring på tlf. +45 28117800.

Jørgen Olufsens Gård

 

På Østerågade tæt på Nytorv ligger denne smukke købmandsgård. Den er opført af Aalborgs daværende borgmester Jørgen Olufsen i 1616 og er dermed Danmarks bedst bevarede købmandsgård fra renæssancetiden.

Bygningen består dels af et stenhus med gavlen til gaden og en bindingsværksfløj, der ofte kaldes Hamborggården. Gavlhusets store kælderporte vidner om, at her engang var både å og havn.

Stenhuset med den høje trappe er rigt udsmykket. Sandstensportalen med mands- og kvindehermer bærer bygherren borgmester Jørgen Olufsens initialer og årstallet 1616. I en niche højere står en dejlig dame. Til trods for sin høje alder, over 360 år, har hun holdt sig strålende. Årsagen til hendes smukke unge tilstand skyldes eftersigende, at bier gennem tiden har brugt figuren som bistade, hvorved træværket er blevet imprægneret med bivoks.

 

Læs mere om købmandsgården her