Karl Lagerfeld Cady Kjole

kr. 1.499,00

  Ryd
  Mærke: Karl Lagerfeld
  Beskrivelse: Høj hals med lynlås
  Snøre i taljen med metalpropper
  KARL logobroderi på brystet
  Farve: Pink
  Materiale: 97% viskose 3% elastan
  Normal i størrelse
  Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

  Karl Lagerfeld Cady Kjole

  En super trendy og sporty kjole fra det populære mærke – Karl Lagerfeld
  Denne midi-længde kjole har en høj hals med lynlås detalje og snøre i taljen for ekstra komfort og formning.

  Træd ind i sæsonen i luksuriøse materialer fra Karl Lagerfeld.
  Karl Lagerfeld har i mange år skabt et univers som indeholder raffinerende og charmerende styles.

  Hans personlige humor træder i karakter igennem de små karakterer af ham selv og via de elegante mønstre man finder i hans styles.
  Karl Lagerfelds kollektioner åbner åbner muligheden for at personliggøre sin stil og gøre den helt unik.
  Den er både rå og smart.
  Man tager et stykke af Paris på, når man ifører sig Karl Lagerfeld.

  Karl Lagerfeld skuffer aldrig og det gør denne kjole heller ikke.
  Se mere fra Karl Lagerfeld her:
  https://kenza.dk/brand/karl-lagerfeld/
  Størrelse

  XS, M, L

  Brand

  Karl Lagerfeld

  Om Karl Lagerfeld Den karakteristiske Karl Lagerfeld-æstetik kombinerer parisiske klassikere med en rock-chic attitude og skræddersyede silhuetter. Dens portefølje af tilgængelige, håbefulde kollektioner inkluderer ready-to-wear til både kvinder, mænd og børn, plus tasker og små lædervarer. I næsten et årti har Pier Paolo Righi været administrerende direktør hos Karl Lagerfeld, og han arbejdede tæt sammen med Karl Lagerfeld. Han udtaler følgende: " Vi har bygget dette mærke op omkring Karls meget unikke egenskaber og hans ånd af kreativ nysgerrighed."
  "Karl har givet os alle ingredienserne til at være og fortsætte med at være et eftertragtet designerbrand. “Som en ægte Karl-familie er vi drevne og inspirerede og på et unikt sted at bygge verdens førende tilgængelige designerbrand. Karl fortsætter med at være til stede på den måde, vores organisation er indrettet på; det handler om nysgerrighed, forandring, fremadrettet og store mængder kreativitet. Hans ånd er i det, vi gør hver dag."
  Righi er halvt italiener og halvt tysk, og har over 25 års erfaring i de internationale mode-, sports- og livsstilsindustrier.
  Karl Lagerfeld
  Modeikonet Karl Lagerfeld var verdenskendt for sin aspiratoriske, relevante og banebrydende tilgang til stil. Han var en naturkraft, kombineret med en gådefuld persona og et originalt perspektiv på mode og popkultur.
  Ud over at være den kreative direktør for sit signaturmærke, overvågede Lagerfeld den kreative retning af modehusene Chanel og Fendi. Hans visionære talent udvidede sig yderligere ud over mode til at omfatte illustration, fotografi, styling og udgivelse.